Auto Pelders

OnderhoudOnderhoud & reparatie

Onderhoud

Onderhoud &

Reparatie

Onderweg wilt u vast niet stil komen te staan en u zit al helemaal niet te wachten op onverwachte dure reparaties. Daarom is het belangrijk dat u de onderhoudsbeurten en APK aan uw auto tijdig laat uitvoeren. Bij Auto Pelders kunt u rekenen op het juiste advies en eerlijke prijzen.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste en beste technieken en beschikken over kwalitatief goed gereedschap. Dat is essentieel voor het verhelpen van eventuele gebreken. En of het nu gaat om het vervangen van een lampje, het bijvullen van olie of het vervangen van een distributieriem; voor een onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres!

Book an appointment with Auto Pelders using Setmore
Autoprofijt

Meer dan occasions

Als AutoProfijt garage verrichten wij alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, zijn wij uw persoonlijk adviseur bij problemen en bieden u maximaal voordeel op kwaliteitsonderdelen op het gebied van: de weg op gaat.

Als AutoProfijt garage verrichten wij alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, zijn wij uw persoonlijk adviseur bij problemen en bieden u maximaal voordeel op kwaliteitsonderdelen op het gebied van:

✅ Banden
✅ Remmen
✅ Schokdempers
✅ Trekhaken
✅ Uitlaten
✅ Wisserbladen
✔️ en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Meer weten?

Plan een afspraak in en ga veilig de weg op!

Book an appointment with Auto Pelders using Setmore