Auto Pelders

over onsOver ons

Over ons

Wie zijn wij?

Auto Pelders

Naast het leveren van gebruikte occasions doen wij ook alle onderhoud en reparaties aan uw auto!
Uw auto is u lief. Die geeft u het liefst in vertrouwde handen. Wij van AutoProfijt Auto Pelders denken daar net zo over. De naam zegt het al, wij zijn uw partner voor auto onderhoud. Dus nemen wij uw auto persoonlijk van u in ontvangst en zorgen hoogstpersoonlijk voor de beste service.
Als AutoProfijt garage monteren wij alleen de beste onderdelen. Wat niet wil zeggen dat we geen oog hebben voor scherpe prijzen. Want als lid van Auto Profijt kunnen wij scherp inkopen en dat voordeel komt ten goede aan onze klanten. Enkele malen per jaar, voor elk seizoen, ziet u dat in het bijzonder terug in onze speciale actiekrant boordevol aanbiedingen.

 

Book an appointment with Auto Pelders using Setmore
Autoprofijt

Meer dan occasions

Als AutoProfijt garage verrichten wij alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, zijn wij uw persoonlijk adviseur bij problemen en bieden u maximaal voordeel op kwaliteitsonderdelen op het gebied van: de weg op gaat.

Als AutoProfijt garage verrichten wij alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, zijn wij uw persoonlijk adviseur bij problemen en bieden u maximaal voordeel op kwaliteitsonderdelen op het gebied van:

✅ Banden
✅ Remmen
✅ Schokdempers
✅ Trekhaken
✅ Uitlaten
✅ Wisserbladen
✔️ en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Meer weten?

Dus voor controle of vervanging van belangrijke onderdelen is uw auto simpelweg bij uw Auto Pelders in goede handen.

Book an appointment with Auto Pelders using Setmore